Forældreinformation

Skolens hovednummer 97 11 54 00
Fritteren 97 11 54 23

Morgen
Ved aflevering og afhentning af børn, skal vi gøre opmærksom på, at der ikke må parkeres foran lågen til skolegården, da det er en brandvej. Om morgenen har børnene har mulighed for at spise morgenmad indtil kl. 7.30. Der er cornflakes og havregryn, og man er velkommen til at have sin egen morgenmads produkt til at stå i et skab i køkkenet. Fritteren sørger for at der er mælk hver dag til morgenmanden.

Eftermiddag
Om eftermiddagen kan børnene spise medbragt eftermiddagsmad i køkken/alrummet, og der er mulighed for opbevaring af maden i køleskab eller klasseskuffe i køkkenet. Mariager SFO har desuden en kostpolitik. Alle SFO´er i Mariagerfjord Kommune har lukket mellem jul og nytår, samt uge 28, 29 og 30. Der tilbydes plads i én af byens børnehaver i de 3 uger i sommerferien.

Forventninger
Vi forventer at I sørger for skiftetøj til Jeres barn. Alle børn har en kasse i sin garderobe til skiftetøj. Husk at skifte ud efter årstiden. Vi opfordrer til, at der bliver skrevet navn i barnets tøj.

Vi forventer at I har viden om, hvilke legesager jeres barn medbringer i SFO, at der er navn på, og at I og Jeres barn selv har ansvar for medbragte legesager.

Vi forventer at I er interesserede i Jeres barn dagligdag i Fritteren, og holder Jer orienteret om aktiviteter gennem månedlige nyhedsbreve og månedskalendere. Én gang om året holder vi forældremøde, som kan have forskellig form og indhold. Vi forventer en gensidig og åben dialog om Jeres barns trivsel. I er til enhver tid velkommen til at få en snak med personalet om Jeres barn og dagligdagen.

For at vi kan gøre det bedst mulige for Jeres barn, er det vigtig at I orienterer personalet løbende om forandringer i barnets liv.

Vi glæder os til et godt samarbejde med Jer om Jeres barn.

Personalet i Mariager SFO

Velkommen til nye børn.pdf Shape Created with Sketch.